Účinky konopného proteínu

Konopný protein - účinky

1. Výborná stráviteľnosť

Konopný proteín je výborne stráviteľný a  nespôsobuje žiadne zažívacie problémy . Práve stráviteľnosť je jedným z hlavných dôvodov, prečo sa ľudia vyhýbajú srvátkovým proteínom. Pocit ťažkosti a bolesť brucha to naozaj pred ani po tréningu nechcete. S konopným proteínom sa vám to nestane ani raz!

2. Skvelé výživové hodnoty

Konopný proteín obsahuje všetkých  23 aminokyselín vyskytujúcich sa v prírode, vrátane 8 esenciálnych , ktoré si telo nie je schopné samo vytvoriť z iných zdrojov. Tým je konopný proteín v rastlinnej ríši jedinečný. Môžete si teda byť istí, že aj keď v daný deň nezvolíte úplne vhodnú stravu a dáte si po tréningu konopný proteín, dodáte telu všetky aminokyseliny, ktoré potrebuje na správnu funkciu.

3. Zdroj Vitamínov

Konopný proteín je  prirodzeným zdrojom vitamínov  A, B1, B2, B3, B6, C, D a E a minerálnych látok, najmä vápnika, horčíka, zinku a železa. A to v nezanedbateľnom množstve! Môžete úplne vysadiť syntetické vitamíny, sú zbytočné a konopný proteín v kombinácii so zdravou stravou doplnia všetky dôležité látky.

4. 100% rastlinný proteín

Je teda vhodný aj  pre vegánov, vegetariánov  a tých, čo trpia intoleranciou laktózy. Samozrejme  neobsahuje lepok a je teda dobrou voľbou aj pre celiakov.

5. Detoxikácia

Nielen pre svaly je konopný proteín prospešný. Konope  detoxikuje organizmus  a to tak, že odvádza z tela jedovaté toxíny a ťažké kovy, a tým telo celkovo čistí. Časté je zlepšenie pleti a skvalitnenie vlasov aj nechtov.

6. Nárast a regenerácia svalovej hmoty

Vďaka konopnému proteínu sú svaly nielen výkonnejšie, ale aj krajšie a kvalitnejšie na pohľad aj dotyk. Použitím konopného proteínu po tréningu je  regenerácia výrazne rýchlejšia  a zvládnete kvalitne odtrénovať ďalší ťažký tréning oveľa skôr. To sa samozrejme odrazí aj v dlhodobom tréningovom hľadisku.


Zdroj: https://www.zelenazeme.cz/konopny-magazin/konopne-produkty/584-bez-konopneho-proteinu-uz-ani-ranu

Kategórie

Cookies

Tento e-shop a partneri potrebujú Váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby Vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na políčko „Súhlasím“.